De Bonte Wever Assen Locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Assen

De Bonte Wever Assen

Kaart niet beschikbaar

Adres
Stadsbroek 17
Assen
Drenthe

9405 BK
NederlandDe Bonte Wever locatie partner beUnited BitterBallenBorrel AvondlogoHeader

Event- en congrescentrum

Bent u op zoek naar een geschikte en stijlvolle zakelijke locatie? De Bonte Wever Assen biedt een ruim aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes aan voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties en workshops.

De afgelopen jaren was De Bonte Wever Assen al een begrip op gebied van zakelijk ontmoeten. Maar sinds de opening van congrescentrum Purple zijn de mogelijkheden en opties eindeloos geworden. Zo zijn er verschillende extra vergaderruimtes bijgekomen en beschikt het congrescentrum over een gescheiden business-entree. Daarnaast zijn er twee gloednieuwe restaurants, een gezellig grand café en extra luxe kamers toegevoegd aan ons viersterrenhotel. De Bonte Wever Assen biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement.

Hoe groot of speciaal je bijeenkomst ook mag zijn, binnen ons complex is er altijd een geschikte ruimte die helemaal past bij je gezelschap. Dit kan een exclusieve vergadering met acht personen zijn tot aan een spectaculair meerdaags congres voor duizenden gasten. De Bonte Wever ligt centraal gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Brochure De Bonte Wever Assen locatiepartner beUnited

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag sparringpartner voor al je zakelijke wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je een uitgebreide rondleiding door ons prachtige complex?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 30 37 77 of stuur een mailtje naar info@debontewever.nl

Corona informatie De Bonte Wever Assen, locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Assen

De Bonte Wever Assen Locatiepartner BitterBallenBorrel

De Bonte Wever Assen Locatiepartner BitterBallenBorrel

De Bonte Wever Assen Locatiepartner BitterBallenBorrel

De Bonte Wever Assen Locatiepartner BitterBallenBorrel

De Bonte Wever Assen Locatiepartner BitterBallenBorrel


Vorige
Volgende

De Bonte Wever Assen is de locatiepartner van BitterBallenBorrel, de fysieke netwerkactiviteit voor de zakelijke community leden binnen het beUnited Netwerk

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Aankomende Evenementen

Geef een reactie